tiistai 5. elokuuta 2014

MY SUMMER - JUNE

Vietettiin poikaystävän valmistujaisjuhlia. Aina kun on syy laittaitua kunnolla, teen sen oikein kunnolla ajan kanssa. Saatan meikata tunninkin oikein tarkasti, samalla musiikkia kuunnellen ja mun mielestä toi on ihan parasta! Ehkä siksi, koska arkena ei tule niin paljoa meikattua vaikka tykkäänkin meikkaamisesta tosi paljon.
Käytiin poikaystävän kanssa ihan liikaa taas ulkona syömässä. Puhutaan aina, että pitäisi vähentää, mutta jotenkin toi on vaan niin helppo ratkaisu ja pieni irtiotto arjesta jollain tavalla haha!
Kummipojan synttäreitäkin vietettiin kesäkuussa.
Säät oli aika vaihtelevat ja kunnon shortsikelit oli melkosen harvassa..
Vietettiin tyttöjeniltaa ihanien typyjen kanssa! Seuraavan päivät olot muistuttivat edellisestä illasta koko päivän ajan.. Tosi harvoin kärsin juhlimisen jälkeisenä päivänä huonosta olosta, mutta tällöin olot iskivät sitten vissiin useamman vuoden edestä..
Juhannusta vietettiin ensin meidän perheen mökillä..
Ja sitten vielä poikaystävän perheen mökillä sekä kaverin luona mölkkyä pelaten..
Pojat mökkeilee!
Ja taas yksi ravintolaruokailu..
Oon pari kertaa joutunut  päässyt seurailemaan poikien skeittailua. Ihan hauskaa puuhaa ja itsekin välillä laudan päälle eksyn!
Flamingo-reissu on ehdottomasti yksi kesän parhaista viikonlopuista! Kylpylöintiä, hyvää ruokaa, keilailua ja parasta mahdollista seuraa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti