sunnuntai 31. elokuuta 2014

MY MAKEUP

Mä meikkaan arkena todella vähän. Jos edes sitä vähääkään. Tietenkin ripsienpidennykset ja luonnostaan suhteellisen tummat kulmat helpottavat paljon. Yleensä mun meikki arkena sisältääkin vain vähän kulmien hiomista (eli lähinnä kulmien sisäosien tummentamista). Tykkään kuitenkin meikkaamisesta tosi paljon ja jos mulla on ylimääräistä aikaa niin saatan käyttää meikkaamiseen jopa tunnin! Välillä meikkaan ihan muuten vaan, laitan täydet tällingit vaikka en mihinkään olisi menossa. Ihan vaan siksi, koska se on kivaa! Laitan hyvää musiikkia soimaan, laitan kaikki meikit esille ja uppoudun meikkaamisen saloihin, haha..
Kuvasin teille vähän vaiheita mun meikkausrutiinin aikaina. Tällaisen meikin teen jos mulla on vähän enemmän aikaa tai jos oon menossa esimerkiksi leffaan, kavereiden tai poikaystävän kanssa syömään jne.
Tältä näyttää ilman mitään pakkelia! Kuten näkyy, kulmat on aika tummat ja ripsistä löytyy pidennyksien avulla näkyvyyttä.
Laitan pohjalle kosteusvoiteen jälkeen L'orealin primerin. Mulle on tärkeetä, että pohja on siisti!  Mulla on myös silloin tällöin kuivia kohtia iholla ja toi samettinen primeri auttaa siinä tosi hyvin. Primerin laiton jälkeen laitan iholle siveltimellä Garnierin BB-voiteen, joka asettuu tosi kivasti pohjustuksen ansiosta. Pinta on siisti ja tasainen, joten muu meikki pääsee hyvin oikeuksiinsa.
BB-voiteen jälkeen alkaa mun lemppariosuudet! Nimittäin korostaminen ja varjostaminen. Mulla on käytössä Viva La Vidan 3in1 paletti, jossa on siis kolmea eri sävyä. Keskimmäistä väriä käytän tummiin silmäalusiin tai lisäpeittoa tarvitseviin alueisiin, vaaleinta käytän korostuksessa ja tumminta varjostuksissa.  Vaaleinta sävyä siis poskipäille ja silmäkulmasta hieman ylöspäin, nenänvarteen ja -pieliin, tohon kulmakarvan "kulmakohtaan" (mikä se on??) leukaan sekä amorinkaarelle. Tumminta sävyä poskiluun "alle", ohimoille ja leukapieliin. Sitten lisään päälle aurinkopuuterin (vaaleisiin kohtiin ihan perus väritöntä puuteria). Sitten vielä kulmat kuntoon ja huulirasva huuliin! Jos haluan lisää näyttävyyttä teen silmiin rajaukset ja luomivärit.
 Ja tältä näyttää lopputulos!

Minkälaisia meikkaustapoja teillä on? Onko mitään hassuja tai erikoisempia tapoja, jotka ootte omaksunut? Mä tykkään tosi paljon selailla Youtubesta näitä "beautyvlogeja" ja sieltä löytyy tosi kivoja vinkkejä ja mm. helppoja ohjeita luomivärien tekoon. Mä oon itse huomannut, että onnistuneeseen meikkiin vaikuttaa tosi paljon oikeanlaiset välineet ja kunnolliset meikit! Kokeilemallahan sitä oppii ja löytää itselleen sopivat jutut :)

2 kommenttia:

  1. Vau oot kyllä ihan mielettömän kaunis meikittä ja meikillä! :-)

    kiialexandra.blogspot.fi

    VastaaPoista