tiistai 15. heinäkuuta 2014

FLAMINGO

Muutama viikonloppu sitten lähdettiin viikonlopun viettoon Vantaalle Flamingoon. Meidän itseasiassa piti tehdä toi reissu viime syksynä ja oltiin jo varattu hotellihuonekin, mutta ensin mä tulin kuumeeseen ja seuraavaana viikonloppuna oli sitten poikaystävä kuumeessa. Anyway, nyt päätettiin sitten reissu tehdä ennen poikaystävän inttiin lähtöä! Ja oli muuten kiva reissu :) Noi viimeset viikot ennen Rassen inttiä oli meillä molemmilla aika stressaavat niin työn puolesta kuin myös sitten aika-ajoin mieleen tupsahti se armeijaan lähtö. Flamingossa päästiin kuitenkin rentoutumaan oikein kunnolla ja viettämään aikaa todenteolla yhdessä!
Saatiin meidän huone ylimmästä (12.) kerroksesta, näkymät oli aika jees! Varsinkin illalla kun tuli pimeämpää ja katuvalot oli päällä ja näkymä kantoi tuolta korkeelta varmasti useempien kilometrien päähän. Huoneen tsekattuamme lähdettiin aikalailla heti kylpyläosastolle. Otettiin sellainen paketti ton huoneen kanssa, että päästään vesipuiston sekä Spa&Wellness puolelle. Ai että mä tykkäsin tosta Span puolesta! Sinne on ikäraja k20, joten juoksevia kirkuvia lapsia ei ole mailla halmeilla ja muutenkin se rauhallinen tunnelma siellä oli todella kiva :) Kattokaa ihmeessä täältä lisää, tosi ihana paikka!
Vedessä lillumisen jälkeen lähdettiin vielä hotellihuoneeseen hetkeksi vähän löhöilemään, jonka jälkeen mentiin Amarilloon syömään ja sitten vielä hohtokeilaamaan! Tarkoituksena oli keilaamisen jälkeen käydä tsekkaamassa Flamingo Nightclub, mutta väsy vei voiton ja loppuilta menikin ihan vain hotellihuoneessa hengaillessa.
Vedessä lillumisen jälkeen lähdettiin vielä hotellihuoneeseen hetkeksi vähän löhöilemään, jonka 
jälkeen mentiin Amarilloon syömään ja sitten vielä hohtokeilaamaan! Tarkoituksena oli keilaamisen jälkeen käydä tsekkaamassa Flamingo Nightclub, mutta väsy vei voiton ja loppuilta menikin ihan vain hotellihuoneessa hengaillessa.
Sunnuntaina suunnattiin hotellin aamupalalle (NAM) ja huoneiden luovutus oli klo 12. Päätettiin lähteä vielä kiertelemään Jumbon alet ja käytiin lounaalla Chicosissa. Kotimatka sujuikin sitten sateisissa merkeissä (joka kyllä noihin aikoihin ei ollut enää mitään uutta)... Kiva reissu kaikinpuolin ja tekee niin hyvää tehdä tollasia pienempiäkin irtiottoja arjesta, suosittelen!

2 kommenttia:

  1. paljon maksoi hotellihuone ja toi kylpylä?

    VastaaPoista
  2. Otettiin tosiaan sellanen paketti, johon kuului hotellihuone, vesipuisto ja Spa&Wellnes ja kokonaisuudessaan noi maksoi 200€. On niitä tosin halvempiakin vaihtoehtoja! Se minkälaisen hotellihuoneen haluaa, milloin varaa jne. vaikuttaa jonkin verran hintaan :-)

    VastaaPoista