maanantai 18. elokuuta 2014

Hawaiiparty

Muutama viikko sitten saatiin kaverin kanssa idea, että olisi kiva viettää vielä yhdet kesäjuhlat ennenkuin kaikki kaverit suuntaa eri puolille Suomea koulujen alkaessa. Nyt viikonloppuna sitten juhlistettiin kesää todella ihanassa kesäisessä säässä vähän viileissä tunnelmissa, mutta ei annettu sen häiritä iltaa! Meillä on jo muodostunut perinteeksi pitää kotibileitä meillä, joten luonnollisesti juhlittiin taas meillä. Tykkään tosi paljon järjestää juhlia, mutta kyllä se aika paljon verottaakin.. Ens kerralla vois olla jonkun muun vuoro hahaa!
 Teemana meillä oli Hawaii, joten haluttiin myös tuoda sitä esille niin asusteiden kuin tarjottavienkin osalta. Ruoat olivat kevyttä kesäistä naposteltavaa ja juomapuoli raikasta boolia sekä meidän kotibileiden tavaramerkiksi muodostuneet jelly shotit! Tarjolla oli siis suolaisia "coctailtikkuja", joissa oli mm. mozzarellaa, ilmakuivattua kinkkua, basilikaa ja kirsikkatomaatteja sekä makeita tikkuja, joissa oli erilaisia hedelmiä/marjoja. Näiden lisäksi vielä lämminsavulohirullia, patonkia sekä kesäistä salaattia. Salaattiin laitettiin vuohenjuustoa, mansikoita, rucolaa, pinjansiemeniä sekä tammenlehtisalaattia.

 Oli kyllä taas niiiiin hauska ilta ja vaikka lähettiinkin vielä keskustaan niin tunnelma ei läsähtänyt samalla tavalla kuin yleensä! Seuraavana aamuna väsymys kyllä painoi hirmusesti päälle ja siihen vielä lisäksi kämpän puunaus niin huhhuh.. No, seuraavaa kertaa taas odotellessa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti