lauantai 8. helmikuuta 2014

Throwback pt. 10394284

1. Oispa vielä nahkatakkikelit.. Mun mielestä syksy ja kevät on kaikista parasta aikaa pukeutumisen kannalta, tai ainakin monipuolisinta (jos niin voi sanoa..) 2. Hurahdin mustaan pukeutumiseen! Tosi usein huomaan, että päälle on tullut valittua pelkkiä mustia vaatekappaleita. Erityisesti eri matskujen sekoittelu on mun lempparihommaa mustan värin kanssa! 3. Syksyllä tulee usein istuttua kahviloissa lämpimän juoman kera 4. Lokakuussa suunnattiin Raaheen mummon 70-vuotispäivää juhlistamaan 5. Aaaaww 6. Juhlapäivänä!

1. Raukka ei saanut ovea auki.. olihan mun pakko ottaa kuva! 2. Sain ihanan yllätyksen synttärilahjaksi! Olin laitattamassa ripsiä ja maksuvaiheessa ripsientekijä ilmoitti, että "niinjoo, nämä onkin jo maksettu" Yllärit on vaan parhaita!! 3. Käytiin synttäreiden "aattona" pelailemassa sulkkista. Tän kerran jälkeen mua ei ookkaan enää otettu mukaan, mistä lie johtuu.. 4. Järkättiin vanhat kunnon kotibileet mun synttäreiden kunniaksi, ei olis voinut paremmin synttäreitä viettää :) 5. Nää on taas näitä autokuvia.. 6. Isänpäivän lounaalta

1. Määäää 2. Meidän luokan saunaillasta 3&4. Tessun läksiäisistä whiii 5. Ja ne kokomon drinkit... 6. Momenton Chicken Burger on niiiiin parasta!
1. Leivottiin tyttöjen kanssa pipareita ja juotiin paaaaljon glögiä 2. Kävästiin viikonloppureissu Ruotsissa. Laivalla sinne, yö hotellissa ja sitten laivalla taas takaisin. Kiva irtiotto arjesta! 3. Pidennykset  lähti! Lähinnä sen takia että mun juurikasvu oli ihan kamala ja en jaksanut alkaa säätää värjäämisen kanssa, joten oli vaan helpompi ottaa pidennykset irti ja värjätä ilman niitä. 4. Santa Féssä tuli käytyä useampaan otteeseen..  5. Näin meillä vietettiin talvi-iltoja! Naiselle lasi vinkkua ja toinen puolisko pelaa pleikkaria.. 6. Jouluaatolta :)
2 kommenttia:

  1. Hei ku olit sillo ruotsis au pairina niin asuukse perhe viel ruotsissa tai olisko niillä tarvetta au pairille?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei asu enää Ruotsissa ja luulen että ei ole enään tarvetta :)

      Poista