perjantai 7. maaliskuuta 2014

Kilometripostaus


Selfie tammikuulta
Tammikuussa vietettiin myös ihanan Dilkun yllärisynttäreitä!

... asua sieltä!

Treffi-illalta, käytiin syömässä mutta mulla tulikin kiire kotiin kattomaan salkkareita..
Romantiikka huipussaan heh!

Yks mun parhaimmista kavereista sai just aivan ihanan vauvan ja oltiinkin pari viikkoa sitten viettämässä babyshowereita!

Tykätään silloin tällöin tehdä oikeen kunnon aamupala/brunssi. Viime kerralla oli tarjolla tuoretta patonkia, kananmunia, vohveleita mansikoilla ja suklaakastikkeella, nam!
Uudessa työpaikassa!

Mikään ei oo ärsyttävämpää kun huonosti kulkeva reeni.. Tää oli muistaakseni pitkän koulupäivän jälkeen ja liian myöhään kellonaikaan tehdystä reenistä. Mitään ei jaksa, missään ei saa tuntumaa ja yksinkertaisesti koko reeni vaan ärsyttää! Vielä enemmän varmaan ärsyttää tota toista osapuolta kun koko ajan vaan valitan.. Onneks näitä on tosi harvoin!

Viime lauantaina oltiin pitkästä aikaa tyttöjenkaa ulkona :) Ja ai että kun olikin hauskaa pitkästä aikaa! Yleensä baariin mennessä meno vähän laantuu, mutta ei tällä kertaa kun vietettiin valehtelematta koko ilta tanssilattialla vanhojen ysäribiisien kera!

Sunnuntaina mulla oli välipäivä salilta, mutta menin kuitenkin tekemään vähän kehonhuoltoa. Kokeilin ensimmäistä kertaa tollasta rullaa ja tykkäsin kyllä! Kyllä ne lihakset siitä vähän aukeni. Ainut miinus on mustelmat, jotka ilmeisesti tosta sain. Tosin eipä nekään näin talvella haittaa!

Pakollinen salipukkariselfie! Yleensä nämä jää kuitekin oman puhelimen arkistoihin, näistä on kiva seurailla omaa (ulkoista)edistystä.

Onpas hassua että taas on viikonloppu, just se vasta oli! Tän illan vietän ihan kotosalla hengaillen, huomenna olis tarkotus mennä naistenpäiväillalliselle, Namikan peliin ja sitten vielä yhtiin tupareihin. Sunnuntai meneekin sitten töissä. Hauskaa viikonloppua kaikille!

p.s. Olis kiva tietää millasta porukkaa siellä ruudun toiselle puolella on! Millasista postauksista tykkäätte, olisko siellä esim. innokkaita erilaisten treenipostauksien lukijoita? 

2 kommenttia:

  1. Treenipostaukset kiinnostaa, treenaatko muuten kun kuntosalilla?
    JA sitte sellaset ihan perus sun päivästä kertovat postaukset on kivoja, vaikka "päivä sun kanssa"

    VastaaPoista
  2. Oon nyt viime aikoina myös tutustunut Crossfittiin, luulen että siitä tulee aika suuri osa treeniä! Ja lenkeillä käyn, tosin nyt talvella paljon vähemmän oon juossut..

    VastaaPoista