tiistai 4. helmikuuta 2014

Autumn 2013

Jatketaan vielä näillä koosteilla..

1. Hiukset alkoi olla kivan pituiset, ei enää niin lyhyet vaan just sopivat! 2. Hengailtiin tyttöjen kanssa ja tehtiin kaikkea tosi fiksua. Yhtenä iltana esimerkiksi mentiin Tessun porukoiden "vaatevarastoon" ja leikittiin dress uppia 3. Sain kivan yllärilahjan ja vielä ihan ilman mitään erikoisempaa syytä :) 4. Siskon kanssa kaupoilla. Välillä tulee ihmeteltyä miten eri malliset kropat meillä on. Toi toinen omistaa tollaset kilometrijalat ja mä oon sitten saanut tälläset tyngät.. 5&6. Oltiin kaverin läksiäisissä. Onnekas lähti New Yorkiin opiskelemaan! Vietiin hieno suomi-aiheinen läksiäislahja, joka sisälsi tietysti salmiakin lisäksi Angry Birds tikkareita..
1. .... 2. Kesän/syksyn viimeisiä veneilyjä 3. Meillä on Didin kanssa tapana vaan hengailla ja esimerkiksi ajella siellä sun täällä tekemättä mitään sen ihmeempiä. Autokuvien ottaminen on tietysti pakollista! Tässä oltiin muistaakseni viemässä kaveria toiselle kaverille ja lopulta päädyttiinkin sinne istumaan iltaa yömyöhään asti 4. Meiän koira keksi jossain tässä alkusyksystä mun sängyssä nukkumisen ja muutenkin mun huoneessa hengailun. Ennen tätä (koira on siis 8v) se ei oikeastaan koskaan edes tullut yläkertaan. Nykyään se saattaa vaan tulla seisomaan tohon ovensuuhun ihmettelemään ja seisoskella siinä pidemmänkin aikaa 5. Kouluun menossa 6. Sain tossa syksyllä töissä kaalista (!!!) päähän kun se tippui hyllystä ja kärsin koko loppuillan järkyttävästä pääkivusta. Päätin sitten rentoutua White Collarin ja vinkkulasin ääressä..
 
1. Kävin laittamassa pidennykset ja elämä helpottui kertaheitolla! Sain taas hiukset helposti kiinni mikä ei noilla lyhyillä hiuksilla ollut niin helppoa. 2. Käytiin tyttöjen kanssa taas Amarillossa mansikkamargaritoilla ja italiansoodalla! 3. Väsynyttä porukkaa alkoi olla koulussa jo tässä vaiheessa syksyä 4. Menin ostamaan GTA V, poikaystävä ainakin oli innoissaan! Okei pelasin mäkin tota välillä.. 5. Didiiiii 6. ......

 1. Hierontapoli aukesi lokakuussa 2.  Siellä se nalle vetää taas sikeitä.. 3. Didin kanssa tyttöjeniltaa viettämässä! 4. Kouluhommat turhautti ja väsytti ja kroppa taisikin tajuta sen ensimmäisenä.  Saatoin koulun jälkeen nukkua helposti kolmekin tuntia eikä sen jälkeen ollut edes vaikeuksi käydä yöunille. Oon myös ollut tässä syksyn ja talven aikana pari kertaa oikeen kunnolla kipeenä ja tajusin että täytyy vähän hiljentää vauhtia! Aikaisemmin oon ollut tosi harvoin kipeenä, joten tuntui tosi hassulta sairastaa noin tiheeseen tahtiin. 5&6. Käytiin katsastamassa paljon puhuttu Selänne leffa, mä ainakin tykkäsin!

2 kommenttia:

  1. Kauan oot seurustellu? en muista aikasemmin sun maininneen blogissa poikaystävää, onko ihan uus juttu? ja sitten vielä että mistä päin ootkaan kotosin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vajaa vuoden eli ei ole uus juttu haha! Lahdesta oon kotoisin :)

      Poista