lauantai 11. tammikuuta 2014

Throwback


1. Koko kesä meni töitä tehdessä ja tuntui ettei oikein muuta kesän aikana tehnyt. Nyt kun oon katellut kuvia niin tajusin, että mähän oon tehnyt vaikka mitä!! 2. Tein paljon aamulenkkejä. Vein Rassen töihin seittemäksi, sen jälkeen juoksemaan! 3. Käytiin paljon leffoissa kesän ja syksyn aikana. Tässä muistaakseni menossa kattomaan The Man Of Steel. 4. Leikkasin kesätukan ja pituutta lähti aika reippaasti 5. Summer Up viikonlopun prepartyistä! 6. Pakollinen peilikuva, näitä löytyy puhelimesta varmaan satoja..

1&2. Lähettiin Rassen kanssa viikonlopun viettoon meiän mökille. Mikään ei oo rentouttavampaa kun auringossa makoilu, hyvä ruoka ja seurakin oli aika jees 3. ..... 4. Voispa vieläkin heittää vaan shortsit ja topin pälle.. 5. Istuskeltiin Annan, Ellan ja Erjan kanssa meiän vakkaripaikassa Amarillossa. 6. Lainasin poikaystävän kelloa, joka on mun mielestä megamakee!
   Lähettiin tyttöjen kanssa Helsinki reissulle! Lähettiin jo aamupäivästä Helsinkiä kohti, käytiin syömässä, pyörittiin siellä sun täällä, hengailtiin hotellilla ja illalla lähdettiin kohti Vanhaa Ylioppilastaloa ja Summerheattia. Yks parhaimmista kesän reissuista, toivottavasti tälläsiä tulee ens kesänä vielä enemmän.
  1&2&3.Kesän toinen kunnollinen mökkireissu. Tällä kertaa suunnattiin Vääksyn suunnille ja tästä paikasta tuli heti mun lemppari!  Taas syötiin hyvin, saunottiin, uitiin ja käytiin veneilemässä ihan uudella veneellä! 4. Totuttelin vielä uusiin hiuksiin 5. Tyttöjen kanssa lähdettiin ulkoilemaan viimeisenä viikonloppuna ennnen koulujen alkua 6. Viimeinen lomapäivä ja lähettiin viettämään sitä Heinolaan. Törmättiin tuttuihin ja lähettiin veneilemään extempore!

 1&2 Koulu alkoi ja oi vitsi kuinka kiva olikaan palata koulun penkille! 3. Ollaan syksyn aikana (ja edelleenkin) käyty ihan laittoman paljon Mamma Mariassa syömässä ja mä aina päädyn ottamaan ton ihanan kanasalaatin 4. Mammassa taas.. 5. Syksyllä tein vielä viikonloput töitä, jossain vaiheessa kuitenkin koulu alko viemään enemmän aikaa ja olin aika loppuunpalanut ja nyt oon pyhittänyt viikonloput ihan omaan aikaan ja rentoutumiseen. 6. Kokomon drinkeistä on vissiin aina pakko ottaa kuva

2 kommenttia:

  1. sulla on jotenkin tosi kivan mallinen kroppa! mitä liikuntaa harrastat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salilla käyn n. 5 kertaa viikossa ja välillä tulee lenkkeiltyä :)

      Poista