maanantai 22. lokakuuta 2012

Vuoden yhteenveto

Mulla on koko päivän pyörinyt vaikka mitä ajatuksia päässä ja oon oottanut kauheesti, että pääsisin niistä kirjottelemaan tänne ja nyt mun pää lyö ihan tyhjää. Tai no, tiiän mitä haluan kirjottaa, mutta en saa sitä fiksuun muotoon kirjotetuksi haha! En mä edes tiedä vielä julkaisenko tätä ollenkaan, vai pidänkö omana muistiona kaikista vuoden pääkohdista.. No joka tapauksessa, alotin tänään oikeen urakalla lukemaan noita liiketalouden pääsykokeiden ennakkomatskuja ja lukiessa muistui mieleen viime kevään ylioppilaskirjotuksiin lukeminen. Nyt kun mietin, niin vitsi se aika on ollut hauskaa ja mulla on vähän ikävä sinne.. Viime talveen ja kevääseen! Vuosi 2012 on aivan alusta asti ollut unohtumaton ja tähän asti on ollut ehkä kivoin vuosi mun elämässä. Kaikki abivuoden tapahtumat, musikaali, kaverit, kesä ja nyt tää Ruotsissa asuminen :) Kauheesti on tapahtunut, (niin hyviä kun huonojakin juttuja), oon tavannut aivan ihania ja käsittämättömiä (niin hyvässä kun pahassa) ihmisiä!
Uutta vuotta juhlittiin kivalla porukalla ja siltäkin illalta on niiiiin hauskoja muistoja! Melkosen tapahtumarikas ilta, mutta niinhän noi uudet vuodet tuppaa olemaa! Heti tammikuun alusta meillä jatkui musikaalitreenit ja treenattiin ku hullut tohon ensi-iltaan eli 13.tammikuuta asti! Esityksiä oli kolmetoista, reilun viikon sisällä kaikki. Meillä oli älyttömän hyvä porukka ja vaikka toi projekti oli kaikille tosi raskas ja käytettiin sen tekemiseen hiirrrveeesti vapaa-aikaamme, oli se täysin sen arvosta. Pisimmät päivät alkoi aamulla meikkituolissa istuessa ja kampaajien laittaessa kampaukset kuntoon, kotona oltiin klo 22-23 ja seuraavana päivänä sama homma! Rankkaa oli, mutta sitäkin hauskempaa :)
Musikaaliprojektin jälkeen alkoi ABI-viikon odottaminen. Luvassa oli Ruusukonva, Abigaala, rekka-ajelut ja tietysti juhliminen + abiristeily.. Kaikki meni aivan täydellisesti, mikä ei oo ihme meiän kaveriporukalla! Lukuloman alkaminen pelotti ja oli aika ahdistavaa, että täytyis kerrata kaikki lukioaikana oppimansa kevään kokeisiin.. Mulla se ei kyllä ollut ihan pelkkää kertaamista, aika paljon täytyi opetella uutta, hah :D Mä luin ylppäreihin pääosin kirjastossa, koska tiesin, että kotona mä en pystyisi keskittymään ja tekisin vaan kaikkea muuta. Tosin oli siellä kirjastossakin välillä vähän hermot kireellä ton keskittymisen kanssa kun yritti lukea täysin hiljaisessa lukusalissa, jossa puolet opiskelijoista oli tuttuja/kavereita! Lukeminen alotettiin heti aamupäivästä ja se jatkui iltaan asti, tosin välissä saatettiin ehkä välillä käydä kirjaston kahviossa höpöttämässä ja avauduttiin lukemisen vaikeudesta :D Nääkin ajat on koettu ehkä hauskimpien ihmisten kanssa ikinä!
Talvelta ja keväältä on muutenkin ihania muistoja ja mä oon vielä sellanen, että muistan ihan pienimpiäkin juttuja piiiiitkään, sellasia mihin muut asianomaiset ei ehkä edes kiinnittäisi huomiota! Välillä hyvä, välillä huono juttu :D Vapaa-aikaa oli paljon, sitä vietettiin kavereiden kanssa ja aika paljon tuli käytyä tanssimassa viikonloppusin.. Tosin, mä olin suht paljon kuskina ja lukuisia kertoja heitin kavereita baari-iltojen jälkeen kotiin! Niiltä illoilta on ehkä parhaimmat muistot :)
Kesä alkoi tietysti ylppärijuhlilla ja toi koko päivä oli ihan huikee! Se hyvä fiilis mikä oli jo aamulla, jatkui koko yön läpi ja vielä seuraavaan aamuunkin :) Kesä meni aikalailla töissä, mutta myös kavereiden kanssa hengaillessa! Kesän jälkeen tajus, että mulla on ehkä parhaimmat kaverit mitä voi vaan toivoa. Ei me edes tehty mitään kovin ihmeellistä, mutta silti oli tosi ikimuistonen kesä, joka lopetettiin Kroatian matkaan ihanien tyttöjen kanssa ja sieltä mun matka jatkui melkein heti tänne Ruotsiin ja en vois uskoa, että kohta mä jo meen takaisin Suomeen.. Aika on mennyt niiiiiiiin nopeasti, ihan hullua! Odotan kyllä innolla loppuvuottakin ja seuraavaa vuotta, opiskeluja sun muita :) Noniiin, nyt on pää tyhjennetty ajatuksista ja nyt voi hyvin mielin mennä kattomaan huomisen salkkarit...

5 kommenttia:

 1. Kivasti kirjotettu! Onko au pairina olo ollu sellasta mitä sen kuvittelit olevan? Suosittelisitko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo on aikalailla samanlaista, ei oo tullut mitään suurempia yllätyksiä! Ja kyllä mä voisin suositella, mutta ei tää todellakaan kaikille sovi. On niin hostperheestä kiinni, että onko tää kokemus onnistunut vai ei, mutta yleisesti ottaen jos tykkää lapsista, jaksaa tehä rankkoja päiviä ja haluaa ulkomaille niin joo, suosittelen :)

   Poista
 2. voisitkohan tehä postauksen tosta koko aupair kokemuksesta? tai ainakin tosta perheen haku -prosessista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tehdä, haluun vaan tehdä sen ajan kanssa! Mutta varmasti pian tulee kun sitä on kyselty :)

   Poista
 3. Kuulostaa tutulta toi ylppäreihin lukemisen kamaluus..

  VastaaPoista