perjantai 5. lokakuuta 2012

It's Fridayyyyy!

Ai että oli ihanaa nukkua tänään vähän pidempään! Normaalisti mulla alkaa työt joka päivä seitsemältä, mutta tän päiväsen vapaan takia nukuin jopa yhdeksään hah.. Laitoin just saunan päälle ja ajattelin pitkästä aikaa mennä aamusaunaan! Nyt päivällä pistän täällä kotona paikkoja järjestykseen ja illalla suuntaan keskustaan kavereiden kanssa :)
Eilen illalla töiden jälkeen lähin käymään Vbyssä kahvittelemassa ja koska mulla oli viikon herkkupäivä, otin myös aivan taivaallista mutakakkua, namm! Ollaan käyty useamman kerran tuolla Vällingbyn Wayne's Coffeessa ja ne myyjät siellä jo muistaa meidät ja heittää meiän kanssa aina hyvää juttua ja kyselee Suomesta yms. Sinne on aina kiva mennä uudestaan :)
Eilen soittelin Suomeen kampaajalle ja sain varattua mun Suomivisiitin ajalle ajan! Oon niin innoissani :) Mulla on ollut tällaiset samanlaiset hiukset niin kauan kun muistan ja nyt päätin, että haluan jotain uutta! Kampaajalla oli tosi kivoja ideoita, mutta jätetään nyt vielä salaisuudeksi idea, johon päädyttiin..

4 kommenttia:

 1. Ihana blogi :)
  http://pink-sparkling.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Onks sulla vielä ripsienpidennykset? :) Kiva blogi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo enää. Haluisin kyllä kovasti ne taas!

   Poista