sunnuntai 7. lokakuuta 2012

7/10/2012

Hyvää sunnuntaita kaikille! Mä oon viettänyt koko päivän kotona ja yrittänyt nukkua vähän univelkoja pois. Viikonloppu meni taas hurjan nopeesti, koska oli niin paljon kaikkea tekemistä! Perjantai-ilta meni juhliessa Laroy nimisellä klubilla. Aivan täydellinen paikka! Paljon ihmisiä, hyvää musiikkia ja kivat tilat :) Mentiin perjantaina jo ajoissa paikalle, koska täällä pääsee ilmasiksi klubeille sisään jos on nimi vieraslistalla ja menee ennen 23.00 paikalle (ja tosiaan, koska täällä monille klubeille maksaa sisään jo 200kr niin toi on aika houkutteleva tarjous).
Oltiin sisällä vähän ennen 23.00 ja paikka oli jo silloin melko täynnä! Siinä sitten tiskille mentäessä huomattiin tyttöjen kanssa, että Tiësto seisoi meidän vieressä!! Huhhuh mentiin aivan lukkoon.. Kotona olinki jo ihan ajoissa, alkoi väsymys painaa päälle niin oli ihan kiva olla kuitenkin suht ajoissa nukkumassa.

Lauantaina näin Heljää (joka on myös täällä au pairina ja, jonka tunnen ala- ja ylä-asteelta) aamupäivästä, käytiin keskustassa syömässä ja käveltiin hyvässä ilmassa Tukholman keskustassa  :) Illalla lähin moikkaamaan Lahdesta tulleita poikia keskustaan ja vietiin ne samalle klubille kuin missä oltiin perjantaina! Oli tosi hauskaa ja aina kiva nähdä täällä suurkaupungissa tuttuja naamoja :)

2 kommenttia: