sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Weekend

Perjantaina sain vieraita Suomesta tänne Tukholmaan kun äiti, iskä ja pikkusisko tulivat viettämään viikonloppua tänne. Töistä pääsin lähtemään jo ennen neljää ja lähin heti keskustaa ja hotellia kohti, vaihettiin päälimmäiset kuulumiset ja sitten lähettiin Gamla Staniin syömään Le Rougeen, joka oli ihana ranskalaistyylinen ravintola, kannattaa käydä jos Tukholman suunnille eksyy :) Ravintolasta lähettiinkin jo takaisin hotellille ja otettiin yhet drinkit ennen nukkumaanmenoa! Lauantaina ohjelmassa oli shoppailua, hyvää ruokaa ja Tomas Ledin Show. Ledinin show oli ihan uskomaton, ei olisi ikinä uskonut että Tomas on 60-vuotias.. Täytyy sanoa, että ruotsalaiset osaa kyllä juhlia hahaaa!
Huomenna alkaa taas arki ja alettiinkin jo tänään suunnitella ensi viikonlopun ohjelmaa parin muun aupairin kanssa, ainakin on viikolla jotain mitä odottaa!

Viime viikolla varasin lentoliput Suomeen marraskuun vaihteeseen, meen pikavisiitille juhlimaan mun synttäreitä! Jeeee oon niin innoissani kun pääsen näkemaan kaikki kaverit ja viettämään parhaimpien ihmisten seurassa pitkän viikonlopun :)

2 kommenttia: