torstai 20. syyskuuta 2012

Kuulumisia

Hejsan! Ranskan reissusta kotiuduttu ja nyt taas vietetään arkea Tukholmassa. Tää viikko on mulla ollut vähän erilainen kun tän perheen yksi lapsista on ollut kuumeessa ja ollut kotona tarhan sijasta! Ollaan katottu lastenohjelmia (niin paljon, että mulla ainakin tulee kohta korvista ulos..), leikitty legoilla ja luettu kirjoja. Muuten oon viettänyt vapaa-aikaani lenkkeillen, shoppaillen, elokuvissa käyden ja kahvitellen :) Täällä on onneksi tosi kätevää liikkua noiden tunnelbanojen ansiosta, joten melkein joka päivä tulee niitä käytettyä ja matkustettua paikasta toiseen :)  Helpottaa tosi paljon kavereiden näkemistä. Tukholma on niin iso kaupunki, että välimatkatkin venyy helposti tooosi pitkiksi ja moniksi kymmeniksi kilometreiksi, mutta se ei hyvien kulkuyhteyksien vuoksi haittaa yhtään!

As you can see, rikoin iPhoneni ja nyt pitäis sitten keksiä, että mitä mä tolle teen.. En tiedä pitäiskö käydä korjauttamassa toi näyttö vai tuhlata rahansa ja ostaa samantien uusi puhelin!

4 kommenttia:

 1. Ku mun ipodist meni lasi rikki ja kävin kyselee et paljo maksaa vaihtaa uus lasi niin ne sano et se maksaa melkein saman verran ku uus ipod!niin olihan se ipod mut tuskin iphoninkaa lasinkorjaus mitää halpaa on :(

  VastaaPoista
 2. Jooo.. ei oo mitään halpaa hommaa toikaan :/

  VastaaPoista
 3. emmi nyt ostat jonku puhelimen mikä kestää tippumisia :D haha monesko puhelin toi oli? miten on muuten menny siellä ?:)

  -Fanny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyis varmaan ostaa joku Nokian 3310! :D Toi oli toinen näyttö mikä meni mulla rikki..
   Hyvin on menny, viihdyn täällä tooosi hyvin :) Nyt varsinki ku on saannu paljon uusia kavereita!

   Poista