tiistai 25. syyskuuta 2012

Tankar för dagen

Tjäna! Uus viikko taas alkanut ja oon aivan sekasin viikonpäivistä kun nää menee niin nopeesti.. Oon tänäänkin koko päivän elänyt ihan maanantaissa! Tulin just kotiin lenkiltä ja tajusin paluumatkalla, että ihan yhtäkkiä tuli täysin pimeetä, silloinkun lähin juoksemaan niin oli vielä valosaa ja nyt pilkkopimeetä.. Syksysyksysyksy!

Lähettiin perjantaina tyttöporukalla (Minä, Heljä, Aino, Elina, Kristiina ja Viveka) Tukholman yöhön! Mentiin sellaselle klubille kun NYPE, joka osoittautui tosi hyväksi paikaksi :) Porukkaa oli todella paljon, mutta silti ei ollut ahistavan ahdasta koska se paikka oli melko iso! Kolme eri tanssilattiaa ja aluetta sekä kolmea erityylistä musiikkityyliä. Ihmiset oli taas todella mukavia ja varsinkin kun kuulee meiän puhuvan suomea, tulee monet juttelemaan ja ihmettelemään miten me osataan suomen lisäksi myös ruotsia.. Monta kertaa tuli selitettyä Suomessa toimivaa koulusysteemiä! Paljon oli myös ihmisiä, joilla oli sukulaisia Suomessa ja niiden kanssa yritettiin sitten jutella suomeksi kun ne oli niin innoissaan haha.. Lauantai meni kotosalla leffoja kattoessa ja tulospalvelua seuratessa, sunnuntaina pääsin jopa ulko-ovesta ulos ja lenkille!

Eilen kävelin Vällingbyhyn kahvittelemaan Heljän kanssa ja siellä vierähti muutama tunti, törmättiin siellä yhteen Viktoriin, joka on nattklubbschef tuolla aikaisemmin mainitsemassani NYPESSÄ ja Viktor kutsuikin meidät taas sinne katsastamaan meiningit :) Juttutuokion jälkeen tulinkin ihan kotiin ja skypettelin Suomen ja Ranskan suuntiin ja tänään onkin sitten ollut ihan normaali arkipäivä muuten paitsi että mulla loppu työt jo puol 12, jonka jälkeen aloin kattelemaan marraskuun alkuun lentolippuja Suomeen! Meen mun synttäreiden kunniaksi käymään pikavierailulla, kivaa, että on taas jotain mitä odotella :)

Check this out! commit-to-b-fit.blogspot.com

5 kommenttia:

 1. mistä toi ekankuvan ihana toppi:)

  VastaaPoista
 2. Vai tulospalvelua...en ois uskonu;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha Netta tiedän et se oot sinä...

   Poista
  2. hahaaa;D kiinni jäin! Taidat tuntee mut vähän liian hyvin;) puss beibe<3

   Poista