tiistai 16. joulukuuta 2014

ÅBO


Viime viikonloppuna mulla oli vähän erilainen viikonloppu kuin normaalisti. Perjantaina näin yhtä kaveria, joka oli vuoden Amerikassa aupairina. Vitsit että oli kiva nähdä! Järkättiin siis muiden tyttöjen kanssa pienimuotoinen get-together, syötiin lohirullia, karjanlanpiirakoita ja munavoita sekä mokkapaloja. Suomiherkkuja siis aikalailla meidän maailmanmatkaajaa ajatellen.

Lauantaina otettiin poikaystävän kanssa suunnaksi Turku! Mun kaveri ja hänen poikaystävä järjestivät pikkujoulut/tuparit ja lähdettiin siis niitä varten yhdeksi yöksi Turkuun. Me päädyttiin varaamaan tuoksi yhdeksi yöksi hotellihuone Cumuluksesta, ihanaa pientä hemmoittelua ja vähän erilaista irtiottoa arkeen. Ja oli muuten kiva ilta! Meitä oli n. 20 henkeä ja ihan pieni määrä noista turkulaisia (ehkä 5-6?) ja me muut täältä Lahden alueelta tai Helsingin suunnilta. Aivan huippua että porukka oikeesti lähtee n. kolmen tunnin matkan päähän yhtä iltaa varten. Kyllä ne tosiystävät tämmösistä aina tunnistaa (tästä lähtien pidän kyllä niin huonona tekosyynä esimerkiksi "ei mulla oo kyytiä", kun on vaikka järkkäämässä jotain pippaloita hahah)!
pölölölö
 // Lähettiin puolilta päivin kohti Turkua ja sää Lahden päässä oli aivan kamala ja ajaminen ihan tuskaa! Helsinkiin kun päästiin niin sää onneksi helpotti ja Turun päässä paistoikin jo aurinko.// Oltiin joskus ennen kolmea perillä ja vietiin tavarat hotellihuoneeseen ja sen jälkeen suunnattiinkin kohti vaatekauppoj ja Rasse tekikin ihan mielettömän hyviä löytöjä! Mä ostin sukkia... Miks tää menee aina näin?!// Ihanat Ella ja Anna <3 // Mä vedin päälleni uudet wetlook/"nahka"- legginssit ja äitin kaapilta nappasin tollaisen paitulin/tunikan. Tuli vähän asukriiseiltyä aamulla kotona, mutta ajattelin että jospa vaan laitan jotain simppeliä, sillä kun ei voi kovin metsään mennä!//

Kiitos vielä Anna ja Antton ihanista pikkujoulutupareista!! :)

1 kommentti: