tiistai 11. marraskuuta 2014

MASPALOMAS PRINCESS

 Reissupostauksilla jatketaan! Nyt vuorossa postausta meidän hotellista, joka oli ihan huippu! Hotellin nimi on siis Maspalomas Princess ja suosittelen tota hotellia kaikille Maspalomasiin matkaaville todella lämpimästi. Hotellissa oli paljon pariskuntia, mutta lapsiperheitäkin löytyi. Tosi rauhallinen hotelli, ei mitään turhaa älämölöä, tosi siistiä oli joka paikassa ja huoneet oli mun mielestä tosi viihtyisät. Parasta oli kuitenkin allasalue. Siis se oli ihan huikee! Alue oli toooosi iso, mikä takasi jokaisena päivänä vapaat aurinkotuolit ja rauhallisen "oman tilan" vaikkakin hotellissa paljon vieraita olikin. Ei tuntunut kyllä yhtään siltä, mikä oli mun mielestä tosi iso plussa! Altaat oli lämmitettyjä, joten niissä tarkeni uida (toisinkuin joissain aikaisempien hotellien altaissa..), mutta kuitenkin sopivan viileitä viilentymiseen :-D Alueelle oli myös rakennettu tekohiekkaranta, jossa varsinkin lapsiperheet viihtyivät hiekan sekä hitaasti syvenevän altaan takia. Alueelta löytyi myös mm. pari tenniskenttää, beach volley-kenttä sekä minigolf-kenttä, monia bungalow-tyylisiä "rantabaareja" sekä ihana hierontapaikka altaiden keskellä. Monet suomalaiset lievittivät koti-ikäväänsä saunassa, joka löytyi allasalueesta. Oli vähän huvittavaa istua Gran Canarialla ensinnäkin saunassa, mutta vielä sellaisessa jossa oli mm. iso lasiseinä, josta suora näkymä palmupuille ja uima-altaan vesi myötäili saunan seiniä. Mutta ihan oikea sauna se oli!
 
 Joo ja se aamupala.. Siellä oli niin laajasti kaikkea, että en edes viikon aikana kerennyt kaikkea maistamaan. Valikoima myös vaihteli viikon aikana. Oli tuoretta hedelmää, varmaan 20 erilaista leipää, croisantteja, leikkeleitä, muroja, joghurtteja, kananmunia, pekonia, leivoksia.. jne. Siis aivan laidasta laitaan kaikkea! Aamupalalla oli myös "omelette station", jossa kokki teki toiveidesi mukaan munakkaista. Nam!
Ihan kivaa vaihtelua mun ainaisen kaurapuuron ohelle.. Mutta tosiaan, todella ihana hotelli! Jos jotain miinusta pitää keksiä niin se olisi varmaan sijainti. Hotellilta on nimittäin vähän (2-3km) matkaa rantakadulle. Me useimmiten mentiin toi matka taksilla, mikä tosin maksoi ehkä 3 euroa niin ei sekään kyllä oikeastaan haitannut. Kokonaisuudessaan todella viihtyisä hotelli, suosittelen!

4 kommenttia:

 1. Miten meikkaat sun kulmat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon siinä mielessä onnekas, että mulla on luonnostaan melko tuuheat ja tummat kulmat niin niiden meikkaaminen ei oo mitenkään rakettitiedettä! Yleensä meikkaan siis vaan ton kulmien nenänpuoleisen "aloituskohdan" :-D Meikkaan ne joko kynällä tai ihan viistopäisellä siveltimellä, sellaisilla kevyillä vedoilla (tavallaan teen lisää yksittäisiä karvoja) "täytän" mahdolliset aukot.
   Täältä löytyy aika hyvin vinkkejä: http://www.lily.fi/blogit/saara-sarvas/kulmakarvojen-abc-muotoilu-erilaisilla-tuotteilla

   Poista
 2. heei, oon menos tonne ens kuussa, oliko teill allinclusive yms millasta ruokaa oli ja oliks se niin hieno altaineen kun antaa kuvan :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kuului vaan aamupala, joten en osaa muuten hotellin ruoasta sanoa mitään. Mutta aamupala ainakin oli ihan huikee :) Ja joo, toi oli oikeesti tosi hieno hotelli ja varsinkin toi allasalue oli tosi kiva! Hotellihuoneet oli siistit ja muutenkin jokapaikassa oli siistiä.

   Poista