tiistai 4. marraskuuta 2014

Maspalomas, Gran Canaria

Noniiin, nyt päästään viimein reissukuvien pariin!  Ajattelin jakaa nämä reissupostaukset aikalailla aikajärjestyksessä sekä aiheittain, mutta varmaan jonkun verran tulee ihan diipadaapa sekalaisia postauksia kuvineen.  Nämä ensimmäiset kuvat on ensimmäiseltä päivältä, eli siltä "matkustus" päivältä, joten ihan hirveesti mitään erikoista matskua ei ole. Aloitetaan siis ihan kevyesti haha!

 Meillä tosiaan kone lähti jo seitsemän aikaan aamulla, joten takana oli erittäin lyhyet yöunet. Mulla aamu yö lähti käyntiin vähän mulle tyypillisissä aamukiukkutunnelmissa, mutta ehkäpä siinä koneeseen päästyä alkoi reissuinnostus jo ottaa valtansa! Lento kesti n. 6,5 tuntia (huoh mulle liian pitkä aika istua paikoillaan, varsinkin kun leffatarjonta oli s-u-r-k-e-a ja pääsykoematsku poltteli käsilaukussa..). No onneksi sain nukuttua ainakin osan lennosta! Perille päästyämme suunnattiin hotellin allasalueelle syömään ja palvomaan aurinkoa, illalla suunnattiin illalliselle rantakadulle ja sieltä unten maille. Kyllä muuten uni maistui heti kun pisti pään tyynyyn! Siinä oli aikalailla ensimmäisen päivän ohjelma, eipä sen kummempaa. Tosta ensimmäisen illan ruokapaikasta kerron vielä myöhemmin lisää, stay tuned :)

EDIT Ainiin, onko muiden perheissä isät koskaan niin ulapalla, että ei edes tiedä mihin ollaan matkustamassa? Oltiin lentokenttäbussissa kohti hotellia ja meidän isä luuli, että ollaan Teneriffalla?! Isä yritti perustella tän sillä, että luottaa meihin niin paljon, ettei tarvinnut reissukohdetta niin tarkkaan tutkailla. Ai että me ollaan naurettu tolle jutulle! Miten on mahdollista, että ensinnäkin check innin, lentomatkan ( ne tuhannet kuulutukset "tervetuloa lennolle Gran Canarialle, lentoaika Gran Canarialle niinjaniinmontatuntia..) ja ylipäätään meidän miljoonien reissuhehkutuksien jälkeen, voi olla epäselvää mihin ollaan matkalla :D ?!?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti