torstai 15. marraskuuta 2012

Sikin sokin

Anteeksi blogihiljaisuus! Mun elämä on tällä viikolla ollut aivan kaoottista ja oon käynyt kotona vaan nukkumassa, jos sitäkään. Kauheesti ollut kaikkia käytännön asioita mitä on pitänyt laittaa taas kuntoon ja illat/yöt on mennyt kavereiden seurassa. Nyt oon kuitenkin hetken tässä kotona käymässä niin aattelin tulla päivittelemään! Moni on pyytäny tarkempaa postausta mun aupair-jutuista ja lupailinkin sellasen tehdä, varmaan viimeistään viikonloppuna :)

Nyt oon tosiaan lauantaista asti ollut Suomessa ja pikkuhiljaa alan tähän taas tottua! Kokoajan oon ollut liikkeellä niin ei oo tylsää ainakaan ollut. Olin marraskuun alussa viikonlopun käymässä Suomessa, sitten olin viikon Ruotsissa ja sen jälkeen tulin taas takaisin, eli mulla oli tavallaan aika pehmeä lasku taas näihin Suomen meininkeihin hahaa! Mun synttäriviikonlopun olin Suomessa ja se meni yllätysyllätys kavereiden parhaimmassa seurassa juhliessa, aika rankalta tuntui mennä ton jälkeen takaisin vielä Ruotsiin.. Viime viikonloppunakin päätettiin lähteä vähän danssailemaan mun paluun kunniaksi, joten tää viikonloppu tulee menemään aikalailla rauhallisissa tunnelmissa :) 

 Kuvissa näkyykin mun mainitseman kampaamokäynnin tulos, what do you think?

8 kommenttia:

 1. aaaaaaaaaaah unelmahiukset

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Lihoitko yhtään aupairina ollessasi vai jäikö sulla aikaa liikkua/urheilla saman verran mitä kotona Suomessakin oot tottunut? Oon hirveesti miettiny aupairiks lähtöä, mut lähinnä toi "vapaa-aika" mietityttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi kyllä aikaa liikkua, mutta ei lähellekään niin paljon kuin Suomessa. Vapaa-ajan määrä on tietysti ihan hostperheestä kiinni.

   Poista
 3. vaude, oot kyllä kaunis! seurusteletko?

  VastaaPoista
 4. Otitko millaset pidennykset jos saa kysyä:) ?

  VastaaPoista