lauantai 3. tammikuuta 2015

UUTTA PROJEKTIA

Ei pitäisi koskaan mennä lupailemaan seuraavalle päivälle postausta, varsinkaan jos lähipäivinä  on muutto uuteen asuntoon..  No, nyt alkaa muutto pikkuhiljaa olla ohi ja kotikin pientä viilausta vaille valmis! Uudesta asunnosta koitan saada mahdollisimman pian edes jonkinlaista postausta, mutta pakko jo sanoa että i loooooove it! Ihastuttiin tähän asuntoon poikaystävän kanssa jo heti ensisilmäyksellä ja ollaan niin ilosia, kun ollaan päästy laittamaan tänne ensimmäistä yhteistä kotia.

Nyt kuitenkin muihin aiheisiin! Pääsin mukaan yhteen todella mielenkiintoiselta ja mulle niin passelilta vaikuttavaan projektiin, joka alkaa tulevana maanantaina. Kyseessä on siis aivan uudenlainen konsepti, joka on keskittynyt nimenomaan pakaratreeniin. Konseptissa on kolme eri tasoa ja testiryhmän jäsenet on jaoteltu näille tasoille oman tason mukaan. En voi vielä tästä kovin tarkkaan kertoa, mutta mukana ollaan testiryhmässä ja voi vitsi, en malta odottaa että pääsen tätä kokeilemaan! Nyt vielä teille lukijoille jotakin mukavaa, te nimittäin tulette myöhemmin vielä saamaan alennuskoodin kyseiseen konseptiin ja kaikkea muutakin kivaa tammikuun aikana. Nyt saadaan myös blogin puolelle niitä monen toivomia treenipostauksia. Aiheesta kiinnostuneet, pysykäähän siis kuulolla :)

2 kommenttia:

  1. Kuullostaapa kivalta toi testiryhmä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja mielenkiintosta on ollutkin :) Tästä tulee varmasti lisää tietoa vielä lähiaikoina, enemmän vielä sitten kun konsepti lanseerataan ja siitä tulee "julkinen" kaikille!

      Poista