maanantai 15. syyskuuta 2014

VIIKON SNÄPIT

Oho, oon näköjään viettänyt vähän hiljaiseloa blogin puolella.. Monena päivänä on käynyt kyllä mielessä, että tekis mieli tulla kirjottelemaan, mutta kun ei aika oikein riitä! Töitä on kokoajan enemmän ja enemmän, vapaa-ajalla yritän keretä treenaamaan, näkemään kavereita, ulkoilla koiran kanssa..jne. No, aina ei vaan kerkeä!

Anyway, ajattelin viikoittain kerätä kuluneen viikon snäpit kasaan ja tehdä viikosta yhteenvetoa niiden muodossa! Tässä olis nyt sitten part uno.


Maanantaina heti aamusta töihin! Ihanaa olla töissä paikassa, johon on aina kiva mennä. Teen siis hierontahommia yhdessä parturi-kampaamossa ja oon tykännyt tosi paljon! Laitoin heti kesän alussa toiminimen pystyyn ja vaikka sen myötä tuleekin paaaljon vastuuta ja muuta, niin on kyllä ihanaa kun saa itse päättää milloin tekee töitä, kuinka paljon ja jos tarvitsee vaikka yhden päivän vapaaksi niin se onnistuu helposti. Sitten vaan täytyy jonain muuna päivänä tehdä senkin päivän eestä töitä! Rankkaa on joo välillä, mutta on kyllä palkitsevaakin.

Töiden jälkeen koirat ulos ja vähän pidempi lenkki ihanassa ilmassa!

Yhtenä päivänä vein Rudin näytille Dilanin porukoille ja treffattiin myös Bibi-koira! Käytiin tunnin mittanen lenkki kävelemässä ja kuulumiset vaihtui siinä samalla oikein näppärästi :-D

Ja töissä... Mun snäpeistä noin 70% on aina töissä otettuja :-D Sori kamut..
 Keskiviikkona poikaystävä ilmoitti tulevansa lomille jo seuraavana päivänä. Oli kuulemma jo tiennyt alkuviikosta, että saattais olla mahdollista mutta päätti sitten yllättää! Ihan hyvä vaan, toi oli niin kiva yllätys ja jo yksikin päivä tuntuu pidentävän lomia huomattavasti! Torstai-iltana töiden jälkeen nappasin Rassen kyytiin keskustasta ja suunnattiin niille, moikattiin kaverit ja loppuilta tais mennä ihan löhöillessä.
 Torstai-iltaa

Perjantaina suuntasin Pelicansin kauden ensimmäiseen sarjapeliin! Jeeee, kiekkokausi avattu! Mua on ihan pienestä vauvasta lähtien raahattu hallille pelejä katsomaan niin siitä on tullut melkoisen vahva tapa. 
 Pelin jälkeen kotivaatteet päälle ja tyylikkäänä vielä iltalenkille.
 Lauantaina käytiin keilaamassa! Vitsi se on kyllä kivaa, varsinkin jos on hyvässä vireessä.. Mä tein oman ennätyksenikin, jee!

Eilen lähdettiin aamupäivästä poikaystävän perheen mökille Rassen ja Rudin kanssa ja roudattiin (Rasse roudas...) puita varastolle. Rudi niin nautti tuolla olosta, se sai juosta niin paljon kuin sielu sieti ja tutkia uusia paikkoja.

Illalla poikaystävä sitten lähti kohti Parolaa ja mä vietin iltani Netflxin ja suklaajäätelön ääressä. Kiitos ihanalle Rasselle, joka näytti mulle että Netflix toimii myös pleikalla.... Mulla on välillä silleen, että en yksin malta kattoa jotain sarjaa vaan mun pitää siinä samalla esim. lukea blogeja, selata facebookkia tai jotain tällästä. Se on ollut vähän vaikeeta jos katon sarjaa koneelta, niin nyt voin pistää netflixin pyörimään telkasta ja samalla selailla konetta :-D Joo tiedän, first world problems..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti