sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

MIDSUMMER

Huh, nyt on juhannukset juhlittu! Mä vietin juhannukseni perinteisesti mökkeillen, mikä onkin mun mielestä ehkä paras tapa juhannusta viettää. Lähdettiin perjantaina ajelemaan kohti meidän mökkiä ja päästiinkin melkein suoraan istumaan valmiiseen kalapöytään, nam! Ruokaa oli paljon ja se oli hyvää :-D Muuten ohjelmaan kuului ihan vaan rentoa hengailua, hyvää viiniä, saunomista ja tietysti MM-jalkapalloa. Ilmakaan ei loppujen lopuksi ollut niin huono, koko illan aikana satoi ehkä 10 minuuttia!


Lauantaina otettiin suunnaksi taas Lahti ja vaatteiden vaihdon jälkeen poikaystävän perheen mökki Vääksyn suunnilla. Taas syötiin hyvää ruokaa ja nautittiin hienosta ilmasta! Illalla ajeltiin takaisin Lahteen illanviettoon kaverin luokse, pelailtiin mölkkyä, katsottiin taas jalkapalloa ja kuhan hengailtiin hyvässä seurassa. Ihanan rento viikonloppu siis takana! Oon ollut kuluvan viikon vähän kipeänä ja yöunet on tän takia jääneet vähän vähemmälle niin teki kyllä hyvää nukkua molempina öinä melkein kellon ympäri.

Löysin yhdestä blogista kivan kuvahaasteen, jonka ajattelin toteuttaa tässä lähiaikoina. Luulisin, että palaan sen parissa blogin puolelle jo huomenissa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti