tiistai 5. marraskuuta 2013

20VEE

Huh, tuntupa hassulta kirjautua sisään bloggeriin. Viimesin kirjoitus täällä on toukokuulta, mikä tuntuu ihan hullulta! Miten aika voikin mennä näin nopeesti. No lyhyesti sanottuna, koko kesä meni töissä, mutta silti kerkesin tehä paljon kivoja juttuja! Oli mökkireissuja, tyttöjen viikonloppuja ja iltoja, tallinnan reissu.. Syksyllä alkoi urheiluhierojaksi opiskelu ja se onkin vienyt suurimman osan ajasta. Lisäksi oon viettänyt paljon aikaa poikaystävän ja kavereiden kanssa.
Viime launtaina täytin 20 (!!!!) ja järkättiin pitkästä aikaa kunnon juhlat. On se aina vaan kivempaa "kotibileissä" kun kaikki hyvät tyypit on saman katon alla, harmi vaan ettei nykyään kauheasti enää järjestetä tälläsiä! No jokatapauksessa, meillä oli tosi kivaa (vaikkakin keskustaan mentäessä tunnelma taas vähän läsähti) ja mulla ainakin oli ikimuistoinen ilta. Yks parhaimmista asioista tais olla se, kun baarista kotiin tultaessa kämppä oli mun yllätykseksi aivan putipuhdas! Kiitokset veljelle ja poikaystävälle, helpotti mun seuraavaa aamua aika paljon..

2 kommenttia:

  1. Olis kiva tietää et mikä se mainos oli mis sillo olit ja et miten toi puhdistautumiskuuri toimi?:)

    VastaaPoista
  2. Se mainos oli Netvisorin mainos, näkyy aika paljon nelosen eri kanavilla!
    Mulla toimi puhdiskuuri tosi hyvin, vaikka en mitenkään ihan hirveen tarkka sen kanssa ollut! Mutta paljon lähti nesteitä ja jonkun verran senttäjäkin vaikka se ei mulla niinkään ollut tarkotuksena. Suosittelen kyllä! Olo on paljon parempi ja pirteämpi :)

    VastaaPoista